Gabile Sitesi, LGBT topluluklarından bir tanesidir. Binlerce üyesi bulunan topluluğunun bir de internet sitesi bulunuyor. Bu sitede, binlerce üye cinsel tercihlerine göre, birbirleri ile gabile sohbet, gay sohbet yapabiliyorlar. Site oldukça ilginç ve birbirinden farklı öğeler barındırıyor. Siteye girdiğinizde üye giriş olan ve üyelik kaydı yapabileceğiniz bir bölüm bulunuyor.

Site de ayrıca bilgilendirici makaleler var. Sinema önerileri ve arama sayfası gibi özelliklere sahip. Sayfanın tasarımı ilk başlarda size biraz karmaşık gelebilir. Ancak sitede biraz dolaştığınız zaman hemen alışıyorsunuz.

GABİLE’DE NELER VAR?

Takma bir isimle siteye üye olup, cinsel tercihinize göre üyeler ile eşcinsel sohbet etme imkânına sahipsiniz. Bu özelliği ile çok güzel bir sohbet sitesidir diyebiliriz. Sohbet gabile, farklı arayışlarda olan insanların buluşma noktasıdır diyebiliriz.

Bu sitede; gay chat, lez sohbet, biseksüel gibi cinsel sohbet tercihleri olan üyelerin, birbirleri ile sohbet ettikleri ve arkadaş oldukları bir sitedir. Tabi her sitede olduğu gibi, bu sitede de kurallar var. Sitenin ortamından dolayı, bazı insanlar kendilerini kaybedebiliyorlar. Bu yüzden kurallara uymayanların, üyeliği sonlandırılıyor.

Makale bölümünde, merak ettiğiniz soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Bilgilendirici makale bölümünde ayrıca yazarların, güncel sorunlara değindiğini de görebilirsiniz. Özellikle gay sohbet kanalları kısmını incelemenizi tavsiye ederim.

GABİLE SOHBET ORTAMI

Sohbet Gabile ortamına girmeden önce, üye olmanız gerekiyor. Üyelik sisteminin işlediği sitede, standart üyelerin hakları biraz sınırlandırılıyor. Üyelik ücretleri pahalı değil. Bir yıllık üyelik yalnızca 160 TL gibi bir rakama denk geliyor.

İsterseniz kontürlerinizle mobil ödeme yapabiliyorsunuz. Chat Gay Sohbeti odalarından bir tanesini seçebilir, cinsel tercihinize göre üyeler ile yetişkin sohbet odaları içinde tanışabilirsiniz.

Ayrıca üyeler ile özel olarak da görüşmeniz mümkündür. Sitenin avantajlarından bir tanesi, üyelerin tamamının gerçek olmasıdır. Yani herhangi bir sürprizle karşılaşmayacağınız kesin.

GAY GABİLE SOHBET ODALARI

Sitenin kuralları katı ve kesin. Her ne kadar üyelerle, samimi ve hoş bir gay sohbet ortamına girseniz de, yanlış söylemleriniz yüzünden, üyeliğinize son verilebilir. O yüzden seviyeli sohbetler yapılmasını tavsiye ederiz.

Üyelerin cinsiyeti ve cinsel tercihleri belirtiliyor. Ayrıca herhangi bir üyenin, diğer üyeler tarafından verilen puanlarına bakabiliyorsunuz.

Eğer farklı ilişkiler arıyorsanız, cinsel kimliğinizi özgürce ifade edebileceğiniz bir ortam arıyorsanız, gay sohbetleri için kesinlikle siteye girip bir göz atmalısınız. Hemen üye olacağınız kesindir.

Yorum gönder

Daha yeni Daha eski